Ανανέωσε με Κουντοδιό ο Εθνικός

13/06/2018 • 22:02
Εθνικός
  • shares
Με τον Φάνη Κουντουδιό στον πάγκο θα πορευτεί και την επόμενη σεζόν η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο του Πειραιά και θα παραμείνει για έκτη διαδοχική χρονιά στον άλλοτε “αυτοκάτορα” του ελληνικού πόλο.

Ο Εθνικός έχει εξασφαλίσει παράλληλα την παραμονή δύο πολύ σημαντικών μονάδων, του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα και του Γιάννη Μπεριστιάνου, έχασε όμως δύο εξίσου σημαντικούς παίκτες, τον Νικήτα Κόχειλα που συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Τζωρτζάτο που οδεύει και αυτός προς τη Θεσσαλονίκη.

Ετσι ο Κουντουδιός καλείται να βρει λύσεις και να καλύψει τα κενά στη θέση του αμυντικού και -κυρίως- του τερματοφύλακα, ώστε οι Πειραιώτες να παραμείνουν και του χρόνου σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/06/2018 • 08:27

Γαλλία κι Αργεντινή ξανά σε δρόμους με "παγίδες"

Η Αργεντινή παίζει για την αξιοπρέπειά της κόντρα σε μια ομάδα με ομοιογένεια, σοβαρότητα. Λιγότερο δύσκολο, όχι όμως τόσο απλό, το έργο της Γαλλίας με αντίπαλο το αξιόμαχο Περού. Ακόμα πιο ανταγωνιστικό αναμένεται το ματς της Δανίας με την Αυστραλία

09/05/2018 • 16:07