Τον δίνει με 1,5 εκατ. ευρώ

Ο μάνατζερ του Λούκα Βιγιαφάνιες συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ενημερώθηκε για το ποσό που αξιώνουν, προκειμένου να παραχωρήσουν τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.
22/01/2018 • 18:17
Λούκα Βιγιαφάνιες, Παναθηναϊκός
  • shares
Ο μάνατζερ του Λούκα Βιγιαφάνιες συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ενημερώθηκε για το ποσό που αξιώνουν, προκειμένου να παραχωρήσουν τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό. Αυτό είναι κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ και το εν λόγω ποσό είναι και το μόνο καινούριο που βγήκε από τη συνάντηση των δύο πλευρών.

Κατά τα άλλα, ο εκπρόσωπος του Νοτιοαμερικάνου δεν παρουσίασε κάποια επίσημη πρόταση, ενώ γενικότερα οι «πράσινοι» δεν έχουν δεχθεί καμία προσφορά από ομάδα του εξωτερικού. Ο Βιγιαφάνιες, πάντως, έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή και αν προκύψει κάτι επίσημο, που ικανοποιεί οικονομικά το «τριφύλλι», θα ακολουθήσουν εξελίξεις.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/05/2018 • 08:00

Αγωνία κορυφής σε Ιρλανδία και Δανία (video)

Το ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ από το πρωτάθλημα Δανίας όπως και η προοπτική κορυφής στην Ιρλανδία αναμένεται να φέρουν εντάσεις και γκολ σε ματς όπου δύσκολα να μιλήσουμε για προβάδισμα λόγω της αστάθειας των διαγωνιζομένων ομάδων.

loading the player...

09/05/2018 • 16:07