Τον δίνει με 1,5 εκατ. ευρώ

Ο μάνατζερ του Λούκα Βιγιαφάνιες συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ενημερώθηκε για το ποσό που αξιώνουν, προκειμένου να παραχωρήσουν τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό.
22/01/2018 • 18:17
Λούκα Βιγιαφάνιες, Παναθηναϊκός
  • shares
Ο μάνατζερ του Λούκα Βιγιαφάνιες συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ενημερώθηκε για το ποσό που αξιώνουν, προκειμένου να παραχωρήσουν τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό. Αυτό είναι κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ και το εν λόγω ποσό είναι και το μόνο καινούριο που βγήκε από τη συνάντηση των δύο πλευρών.

Κατά τα άλλα, ο εκπρόσωπος του Νοτιοαμερικάνου δεν παρουσίασε κάποια επίσημη πρόταση, ενώ γενικότερα οι «πράσινοι» δεν έχουν δεχθεί καμία προσφορά από ομάδα του εξωτερικού. Ο Βιγιαφάνιες, πάντως, έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή και αν προκύψει κάτι επίσημο, που ικανοποιεί οικονομικά το «τριφύλλι», θα ακολουθήσουν εξελίξεις.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/08/2018 • 08:10

Πιεσμένες όσο ποτέ Φέγενορντ, Ζενίτ. Γκολ σε Ελσίνκι, Λουκέρνη και Μπέργκαμο

Οι βαριές ήττες της Ζενίτ και της Φέγενορντ φέρνουν τις δύο ομάδες στα πρόθυρα του αποκλεισμού. Δεν θα είναι εύκολο το να φτάσουν κοντά στην ανατροπή. Με άνεση παίζουν Ολυμπιακός, Ολύμπια Λουμπλιάνας και Αταλάντα. Βέβαια οι αντίπαλοί τους θα προσπαθήσουν για κάτι όσο γίνεται πιο αξιοπρεπές

09/05/2018 • 16:07