Καναβάρο: «Χρειάζεται αναμόρφωση το ιταλικό ποδόσφαιρο»

Αιχμές από τον Πάολο Καναβάρο για την πορεία του ιταλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και την πολιτική που ακολούθησε η ομοσπονδία της χώρας και οι σύλλογοι.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/11/2017 • 16:17
Ο Πάολο Καναβάρο
  • shares
Αιχμές από τον Πάολο Καναβάρο για την πορεία του ιταλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και την πολιτική που ακολούθησε η ομοσπονδία της χώρας και οι σύλλογοι. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως θα πρέπει να υπάρξει μια αναμόρφωση του ποδοσφαίρου της χώρας, με αφορμή τη αποτυχία πρόκρισης στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Αρχικά, ο Καναβάρο τόνισε στη σελίδα του στο Instagram: «Παιδιά, δεν χάσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο σήμερα. Το χάσαμε πριν από 15 χρόνια, όταν για τα λεφτά, η Ιταλία έφερε πτώματα από όλες τις περιοχές του κόσμου για να κλέψει αθέμιτα τις θέσεις από τα παλικάρια μας. Τους χαρίσαμε δόξα και φήμη χάρη στους Ιταλούς προπονητές μας οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι του κόσμου. Ελπίζω μόνο πως τώρα έχουμε πιάσει πάτο και επιτέλους μπορούμε να γίνουμε οι αναμορφωτές του δικού μας ποδοσφαίρου. Αντίο στις μούμιες που διοικούν το ιταλικό ποδόσφαιρο και ανοίξτε δρόμο για τους νέους που βρίσκονται εκτός πεδίου. Φύγετε από τον αναθεματισμένο δρόμο μας, ευχαριστώ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τιμή στον σπουδαίο Τζίτζι Μπουφόν ο οποίος έχασε την δυνατότητα να γίνει ο μόνος παίκτης που θα συμμετείχε σε 6 Παγκόσμια Κύπελλα και παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε, εμφανίστηκε στην κάμερα. Ελπίζω τα δάκρυα που έχυσες να είναι τα τελευταία για το ποδόσφαιρό μας. Ας στηρίξουμε τη νέα Ιταλία που θα έρθει!!! Ας επιστρέψουμε στην Ιταλία που όλος ο κόσμος ζηλεύει! Δυστυχώς, αυτό έπρεπε να συμβεί για να ξυπνήσουμε».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Ragazzi il mondiale non L’abbiamo perso oggi.L’abbiamo perso 15 anni fa quando grazie ad un magna 💶💶magna clamoroso degli addetti ai lavori,arrivavano in italia bidoni da ogni parte del mondo a soffiare ingiustamente il posto ai nostri ragazzi...gli abbiamo dato soldi gloria e conoscenza grazie ai nostri allenatori italiani che restano i migliori in assoluto.spero solo che oggi toccando il fondo si rifondi il NOSTRO CALCIO!via le mummie che gestiscono il calcio italiano e spazio ai giovani anche fuori dal campo!fuori dalle palle grazie...onore al grande Gigi Buffon che ha perso la possibilità di essere L’unico giocatore a disputare sei mondiali e nonostante non ci sia riuscito ci ha messo la faccia!!! Speriamo che le tue lacrime versate siano le ultime del nostro calcio!!!! Sosteniamo la giovane italia che verrà!!!! Ritorniamo ad essere l’Italia che il mondo intero ha invidiato⚽️💙 purtroppo doveva accadere ciò per svegliarci!!!! @lagiovaneitalia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paolo Cannavaro (@paolocannavaro) στις

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/05/2018 • 08:00

Αγωνία κορυφής σε Ιρλανδία και Δανία (video)

Το ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ από το πρωτάθλημα Δανίας όπως και η προοπτική κορυφής στην Ιρλανδία αναμένεται να φέρουν εντάσεις και γκολ σε ματς όπου δύσκολα να μιλήσουμε για προβάδισμα λόγω της αστάθειας των διαγωνιζομένων ομάδων.

09/05/2018 • 16:07